Acte necesare si preturi pentru certificat energetic Bucuresti

Acte necesare pentru obtinerea unui certificat energetic Bucuresti

Pentru intocmirea unui certificat energetic va propunem urmatorii pasi:

  1. Cel mai important este sa aveti schita apartamentului sau a casei dvs. Daca nu aveti aceasta schita, o sa realizam noi una pentru calculele noastre (nu inlocuieste cadastrul);
  2. Trebuie sa cunoasteti anul construirii sau anul receptiei imobilului (de obicei de la administratie aflati usor aceste informatii);
  3. Calculul efectiv al certificatului energetic.

Preturile practicate pentru eliberarea unui certificat energetic

  • garsoniera: 130 lei
  • apartament 2 camere: 150 lei
  • apartament 3 camere: 160 lei
  • apartament 4 camere: 170 lei
  • case, spatii comerciale: negociabil in functie de suprafata si complexitate.

NOU! Putem sa va transmitem prin posta certificatul energetic la un cost de 15 lei in Bucuresti si 20 lei in Ilfov, sau sa-l ridicati de la sediul nostru fara nici un cost.

Termen de elaborare a certificatului energetic in Bucuresti

Majoritatea certificatele energetice sunt elaborate in 24h in functie de complexitate de cand avem toate datele de care este nevoie. Pentru eliberarea unui certificat energetic in regim de urgenta, se poate realiza si in 4h, cu mentiunea ca avem nevoie de toate datele necesare introducerii in programele de calcul.

Va oferim un certificat energetic  cu o acoperire in Bucuresti in toate zonele: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 si sector 6. De asemenea realizam certificate energetice in judetele Ilfov, Constanta, Giurgiu sau Tulcea, eliberam in oricare localitate aferenta.