Acte necesare pentru obtinerea unui certificat energetic Bucuresti
Pentru intocmirea unui certificat energetic va propunem urmatorii pasi:
- Cel mai important este sa aveti schita apartamentului sau a casei dvs. Daca nu aveti aceasta schita, o sa realizam noi una pentru calculele noastre (nu inlocuieste cadastrul);
- Trebuie sa cunoasteti anul construirii sau anul receptiei imobilului (de obicei de la administratie aflati usor aceste informatii);
- Calculul efectiv al certificatului energetic.
Preturile practicate pentru eliberarea unui certificat energetic
- garsoniera: 250 lei
- apartament 2 camere: 250 lei
- apartament 3 camere: 250 lei
- apartament 4 camere: 250 lei
- case/vile: de la 400 lei;
- spatii comerciale: negociabil in functie de suprafata si complexitate.
NOU! Putem sa va transmitem prin posta certificatul energetic la un cost de 15 lei in Bucuresti si 20 lei in Ilfov, sau sa-l ridicati de la sediul nostru fara nici un cost.
Termen de elaborare a certificatului energetic in Bucuresti
Majoritatea certificatele energetice sunt elaborate in 24h in functie de complexitate de cand avem toate datele de care este nevoie. Pentru eliberarea unui certificat energetic in regim de urgenta, se poate realiza si in 4h, cu mentiunea ca avem nevoie de toate datele necesare introducerii in programele de calcul.
Va oferim un certificat energetic cu o acoperire in Bucuresti in toate zonele: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 si sector 6. De asemenea realizam certificate energetice in judetele Ilfov, Constanta, Giurgiu sau Tulcea, eliberam in oricare localitate aferenta.
Intrebari frecvente
Ce acte sunt necesare pentru emiterea unui certificat energetic?
Pentru apartamente este necesara schita apartamentului (planul de cadastru) sau releveul apartamentului, iar pentru alte constructii sunt necesare o serie de documente pe care le gasiti in Cartea tehnica a constructiei: planuri de situatie, planurile nivelurilor etc. Un auditor energetic atestat va poate informa cu exactitate care sunt documentele de care aveti nevoie pentru imobilul dumneavoastra.
Pentru ce fel de cladiri este necesar un certificat de performanta energetica (certificat energetic)?
Certificatul energetic este necesar pentru majoritatea cladirilor care se vand, se inchiriaza sau se receptioneaza (cladiri noi). Sunt exceptate lacasuri de cult si alte cladiri cu caracter religios, cladiri si monumente protejate care fac parte din zone construite protejate, cladirile provizorii utilizate pe perioade de pana la 2 ani din zone industriale, ateliere si cladiri nerezidentiale avand un consum energetic redus, imobile rezidentiale utilizate mai putin de 4 luni pe an sau acele constructii independente cu o suprafata utila sub 50 m2. Auditorii energetici atestati va pot da toate detaliile necesare.
Care este valabilitatea certificatului energetic?
Certificatul de performanta energetica este valabil 10 ani, dar daca va modernizati imobilul puteti solicita si mai rapid altul (astfel cladirea dumneavoastra putand fi incadrata intr-o clasa energetica superioara).